loader image
 

VLADO ILIĆ

Profesor jezika i komunikacija, karate majstor, sistemski terapeut, Učitelj poretka Ljubavi

Rođen je 1962. godine, Univerzitetsko obrazovanje stekao je u Beogradu, a postdiplomske studije je pohađao u Nemačkoj. Srećno je oženjen, otac osmoro dece.

„Nakon dvadesetogodišnjeg iskustva u radu s ljudima kao pedagog, karate trener, profesor i menadžer, otkrio sam snagu dejstva poretka ljubavi. To je rad koji me ispunjava i istovremeno predstavlja izazov, neuporediv s bilo kojim do sada, da s velikom budnošću, iz dubine duše, uz najveće poštovanje, skromnost, zahvalnost i ljubav sledim veličanstvenu snagu Duha.“

Metodu je izučavao kod rodonačelnika Berta Helingera (Bert Hellinger). Uz njegovu podršku i blagoslov 2004. godine kreće koracima misije ljubavi i pomirenja za Beograd.

Pročitajte više

Bert Helinger, Vladov dugogodišnji Učitelj i prijatelj predlaže Vladi da prevede njegovu knjigu Priznati ono što jeste  sa nemačkog na srpski jezik, i tako krene koracima koje još niko pre njega nije učinio na prostoru Balkana, rajske i paklene zemlje. Medene zemlje natopljene krvlju (možda krvlju zmaja Tifona koga je na Helmskoj planini gromom pogodio Zevs) prema turskom bal=med i kan=krv, košnica pčela sa maticom, tj. pčelinja košnica majki, matrijarhat na osnovu dokumenata vinčanskog pisma ili velika majka, prema keltskom balkhan…

Prof. Vlado Ilić prevodi knjigu Berta Helingera, sa nemačkog na srpski jezik, nakon čega sledi u Biblioteci grada Beograda i promocija knjige Priznati ono što jeste na koju dolazi i Bert Helinger. Helinger nakon toga na Učiteljskom fakultetu u Beogradu vodi trodnevni seminar,  koji učesnici već tada nazivaju Kongresom Mira. Vrlo jasno i transparentno Helinger svojim prisustvom potvrđuje i široj javnosti podršku koju nesebično pruža Vladi Iliću. Godinu dana kasnije Helinger dolazi u Beograd da sa vrhunskim predavačima svetskog renomea u oblasti pomirenja i isceljenja (monah dr. fra David Steindl Rast, Marko Pogačnik i mnogi drugi) podrži sledeći Kongres Mira u organizaciji Vlada Ilića i njegovog tima saradnika, kako bi ukazao na bitnost misije i Vladovog rada na prostoru Srbije, ali i šire. Helinger u istoj godini podržava i skup u Opatiji i Sloveniji, nakon čega se više ne pojavljuje na prostore bivše Jugoslavije govoreći da je Srbija i njena okolina u sigurnim rukama Vlada Ilića.

Postoji veoma bogat i edukativni zapis sa sva tri Kongresa Mira koje možete kupiti na seminaru poretka ljubavi koji vodi Vlado Ilić.

Vlado Ilić zaslužan je za to što je metoda ugledala svetlost dana na našim prostorima. I sam daje više doprinosa razvoju metodi porodičnog rasporeda. Kreira jedinstven koncept edukacije i program vođenih meditacija. Tu su i intenzivni programi, letnji i zimski intenzivi u trajanju od 8 dana, kao i online interaktivne konstelacije.
Poseban doprinos razvoju konstelacijskog rada ogleda se kroz paralelne radove po koijma je prepoznatljiv u svetu. Elemente šamanizma, u kojima je i sam odrastao i nasledio od svoje prababe šamanke, takođe integriše u konstelacijski rad.

https://www.orderoflove.com/wp-content/uploads/2021/09/vlado-ilic-sa-dobosem.jpg

Preko seminara, radionica, edukativnih grupa i publikacija prenosi poruku ljubavi, pomirenja i isceljenja po celom regionu: Srbija, Crna Gora, Hrvatska, Bosna i Hercegovina, Makedonija, Slovenija, u Evropi Nemačka, Austrija, Italija, Ukrajina, Rusija, Bugarska i Severnoj Americi SAD i Kanada.

Autor je knjige Kultura konflikta, koja je imala 10 izdanja i prevedena je na engleski jezik. U saradnji sa Majom S. Bašić autor je najnovije knjige Lice bez maske. Kreirao je i program jedinstvenih vođenih meditacija koje nam mogu pomoći na putu ka transformaciji i isceljenju.

Vladova poruka

Ljubav koja ima budućnost

Poredak ljubavi za mene je više od metode. To je svojevrsna Škola Života, kroz koju mogu da se spoznaju mnoge prirodne i jednostavne životne zakonitosti, zapravo univerzalne kosmičke zakonitosti koje se u savremenom načinu života ispunjenom žurbom sve više zaboravljaju i postaju nam strane.

Preko porodičnog nesvesnog, a iza njega kolektivnog nesvesnog ili, drugim rečima – Polja univerzalnog znanja – povezani smo sa čitavim živim svetom. Što često zaboravljamo posmatrajući način na koji se odnosimo prema vazduhu, vodi, zemlji, drugim ljudima i, uopšte, svim bićima.

To je često odnos bez zahvalnosti i ljubavi, potkrepljen ne samo sveprisutnom medijskom manipulacijom, nego i manipulacijom od strane naših najbližih, koji nam često u „najboljoj namjeri“ nameću takozvana opšteprihvaćena uverenja koja su daleko i od istine i od realnosti, a mi ih prihvatamo zdravo-za-gotovo i čak branimo kao da su naša sopstvena.

Škola Života je tu za hrabre koji preuzimaju odgovornost za svoj život i život svoje dece, žele transformaciju i svesni su da je Ljubav neophodna u ovom životu Ovde i Sada.

Ljubav koja ima budućnost nije privilegija, tu je, otvorena za sve nas. Što je više delimo to je više ima.

Dobrodošli svi.

Srdačno, toplo
Vaš Vlado

Order of love

Order of love © 2023. All Right Reserved.

SLIKE
Prijavi se