skip to Main Content

LETNJI INTENZIVNI SEMINAR PORETKA LJUBAVI

Međunarodni letnji seminar Škola života Vlado Ilić

KRSTARENJE JADRANOM BRODOM.

od 03.avgusta do 10. avgusta 2019.

Ove godine Škola života organizuje međunarodni letnji intenziv od 11. do 18. avgusta na brodu.

Da, tako je, dobro ste pročitali. Nakon godinu dana pauze, potpuno neočekivano i sasvim „slučajno“ u toku seminara uoči letnje pauze
ponovo se “rodio” brod. Kao što se na seminaru svake subote ponovo
rađamo u svetlu, u našoj ponudi za ovu godinu rodio se intenziv na brodu
President.

Vrhunac energetskog rada je na brodu, što konstelacijama daje posebnu vrednost, kao i celokupna atmosfera na brodu usred Jadrana u idealnoj kombinaciji odmora i rada na sebi doprinosi još dubljim i intenzivnijim procesima svakog pojedinca u dinamici cele grupe.

Broj mesta na brodu je ograničen, pa samim tim i broj učesnika tj. prijava. Rok za prijave je do 10.7.2018. Napominjem da je interesovanje za brod veliko pa vas molim da svoje mesto rezervišete što pre uz uplatu akontacije od 500e.

Cena je:

1400,00e ispod palube
1670,00e na palubi

U cenu je uračunato prenoćište u dvokrevetnim kabinama A+ kategorije (sve kabine s tušem/WC), pun pansion (doručak, lagani ručak, večera), boravišna taksa, krstarenje brodom i svakodnevni intenzivni konstelacijski rad u polju poretka ljubavi sa Vladom Ilićem.

Polazak je iz Splita 11.8.2018. u 14h.

Ukoliko želite, pre početka krstarenja možete noćiti u hotelu „Baletna škola“ , nedaleko od Splita, odmah pored mora. Zajedno uživamo u moru i u specijalitetima dalmatinske kuhinje i u opuštenoj atmosferi se spremamo za brod.

Cena ove dodatne usluge je 73 Eura za prenoćište i pun pansion po danu u
dvokrevetnoj sobi.
Ako dolazite autom možemo vam organizovati parking pod nadzorom i transfer do broda ukoliko dolazite avionom. Autobuska i železnička stanica su odmah preko puta luke u kojoj se ukrcavamo na brod.

Istovremeno vas podsećam da su i prijave za međunarodni letnji intenziv na Adi Bojani u toku. U Crnoj Gori smo od 18. do 26. avgusta, dakle odmah nakon broda.

Jedna od učesnica koja se prijavila za intenziv, inspirisala me da sa vama podelim njen komentar nakon uplate akontacije. Rekla je da godinama nije bila na odmoru i da je konačno sebi dozvolila odmor za telo i dušu, krajnje je vreme. Dozvolite i vi sebi poklon čarobnog iskustva konstelacijskog rada Vlada Ilića u nezaboravnom okruženju i uživajte u benefitima istog dugo, dugo nakon završetka. Neka vaša odluka o učešću na letnjem intenzivu bude siguran korak za početak života u ljubavi koja ima budućnost.

Za sve detaljnije informacije vrlo rado sam tu.

Jelena Kuzman

Udruženje Porodični raspored Srbije

tel. +381 (0)62 604 700

Informacije i prijave:

Srbija:
Udruženje za sistemsku terapiju i sistemska rešenja Srbije „Porodični raspored“

tel: +381 (0)62 60 47 00 
e-mail: beograd@orderoflove.com 
e-mail: vlado.ilic@kbi-iv.de

Back To Top