loader image
 

Međunarodni Intenzivni Wellness

Letnji i Zimski

Uvek ima onih učesnika koji mogu i žele više. Zbog njih i misije Ljubavi sam, pre više od 15 godina, kreirao program intenziva, Međunarodni Intenzivni Wellness: Letnji i Zimski.

Tokom godina prakse i iskustva vodstva različitih intenzivnih programa spoznao sam, kako ja, tako i učesnici, da su benefiti intenzivnih programa višestruki. Kada se pokrenu energetski procesi, dolazi do transfomacije starih struktura i dobro poznatih matrica.

Kada smo u novom okruženju (u hotelu ili na brodu,…) jednostavnije nam je da se prepustimo procesima i dozvolimo im da rade za nas. Istovremeno smo fokusirani na sebe i svoje potrebe i želje, duše, tela i uma, odvojeni od svakodnevnog stresnog ritma, dozvoljavamo sebi da ih čujemo i delujemo u skladu sa istim.

U dobro osmišljenom konceptu rada, tu je i slobodno vreme kada učesnici imaju mogućnost da sebi poklone vreme za masažu, šetnju, meditaciju, jogu, skijanje ili plivanje i druge sadržaje koji im u tom trenutku prijaju i tako podrže već pokrenute energetske procese.

Iz više decenijskog iskustva uvideo sam da ljudima nije jednostavno da dozvole sebi odmor. Prvih par dana im je čudno i ni sami ne mogu da se snađu u toj atmosferi da ništa ne moraju, da niko ništa ne očekuje od njih, da nemaju obaveze i da ne gledaju na sat, telefon ili laptop.

Odmor je jedan od stubova zdravlja i bitno je da dozvolimo sebi dnevni, vikend, nedeljni, mesečni i godišnji odmor gde ćemo adekvatno napuniti baterije kako bi se kasnije mogli posvetiti izazovima ličnog i profesionalnog života, spremniji, puni stare snage i novog životnog elana.

To su vrlo bitni koraci u Školi Života na putu Ljubavi prema sebi koje dublje obrađujemo u grupi za edukaciju.

Letnji Međunarodni Intenzivni Wellness, poznat i kao Letnji intenziv, je kruna mog energetskog rada i jedinstven je program u svetu. Dok krstarimo Jadranom, kupamo se i uživamo. Ujedno, kroz svakodnevni konstelacijski rad, plovimo dubinama duše, što je unikatno iskustvo na svim nivoima. Sve vreme na brodu, okruženi smo morskom vodom kao nekad plodovom vodom u utrobi majke. To doprinosi intezitetu energetskog rada i daje mu posebnu dubinu.

Vrhunac zimskog međunarodnog intenzivnog wellness-a je Šamanska vizija koja se dešava u prirodnom ambijentu pod otvorenim nebom. Tom prilikom, svi učesnici, vođeni energetskim procesima dolaze u duboka alfa stanja povezanosti sa samim sobom, gde imaju priliku da dobiju odgovore na sva pitanja koja žele, ako to zaista žele…

4
6
8
9
14
w1
w2
w3
w4
w5
w6
w7
w8
w9
Order of love

Order of love © 2023. All Right Reserved.

SLIKE
Prijavi se