skip to Main Content
Modul 1

Roditeljstvo i odgoj dece u ljubavi koja ima budućnost

Tema prvog online MasterClass-a kojim počinjemo online edukaciju jeste Roditeljstvo i odgoj dece u ljubavi koja ima budućnost.

U savremenom svetu čijoj kreaciji smo doprineli svi zajedno a opet svako za sebe, sve veći je izazov živeti život punim plućima u ispunjenju i radosti. Čovečanstvo uživa najveći komfor do sada, ali za to plaća čini se i najveću cenu do sada. U svom tom ludilu veliki je izazov adekvatno posvetiti se porodici, pre svega deci i njihovom održivom fizičkom, kognitivnom i emotivnom razvoju.

Današnje generacije roditelja suočavaju se svakodnevno sa izazovima koje samo jedna generacija pre njih nije mogla ni da zamisli, da ne govorimo o generaciji pre njih, dedovima i babama, i njihovim roditeljima. Dedovi i babe nisu mogli ni u najtananijim snovima da zamisle stanje svesti sveta u kome će njihovi unuci odrastati i kakve izazove očekuju njihovu decu u ulozi roditelja.

Sadržaj Modula 1

  • Moji roditelji i ja
  • Partner, partnerstvo i ja
  • Začeće i seksualnost
  • Trudnoća i porođaj
  • Odgoj dece u ljubavi koja ima budućnost

Online MasterClass Modul 1 – Roditeljstvo i odgoj dece u ljubavi koja ima budućnost uključuje DESET sati Zoom edukacije uživo, raspoređenih u pet termina.

Modul 5

ODRZIVI RAZVOJ BIZNISA U LJUBAVI KOJA IMA BUDUCNOST

Modul 6

ENERGIJA NOVCA I OBILJE U LJUBAVI KOJA IMA BUDUĆNOST

Modul 7

VOLETI SEBE LJUBAVLJU KOJA IMA BUDUĆNOST

Back To Top