skip to Main Content
Modul 4

Buđenje seksualnosti u ljubavi koja ima budućnost

Gde je naš pra početak?
Na početku svega beše Haos. Kada je u Haos ušao poredak (poredak ljubavi ) rodio se Eros – Ljubav, strast i seksualnost. Peti element, kvint-esenca svega, staro božanstvo, koje pomoću najsnažnije energije, seksualnosti, obezbeđuje neprekidno stvaranje i stalnu obnovu sveta.

Pored Erosa rađaju se još četiri osovna elementa, četiri Božanstva: Gaia (Zemlja), Tartarus (podzemlje), Erebos (Tama) i Nyx (Noć).
Zemlju i Podzemlje povezuje i spaja Eros, neophodan začin za kreaciju novog, i tako nastaju Uranos (Nebo), Mora, Planine,…
Tamu i Noć takođe spaja i povezuje Eros, neophodan začin za stvaranje novog, i tako nastaju Etar (Vazduh) i Hemera (Dan).
Iz samog Erosa dalje ništa ne nastaje, ali je Eros u svemu neophodan element, začin za povezivanje postojećeg i stvaranje novog.

💭 Kako vi zamišljate Erosa?

🌋 Tu snažnu, prodornu, pokretačku, životno neophodnu stvaralačku energiju koja postoji od vajkada? Energiju koja se ne da, niti može kontrolisati, kao što ni orgazam ne možete kontrolisati. Uprkos svom napretku takozvane savremene civilizacije velike tabu teme današnjice su još uvek: seksualnost, orgazam, penis, vagina, porođaj. U savremenom dobu i društvu, kako ga često nazivamo, toliko smo postali savremeni, da je ono što postoji od iskona, i prisutno je od prapočetka postojanja, ne samo čoveka na Planeti Zemlji, današnjem civilozovanom čoveku tabu tema.

🙊🙉🙈 Zašto je tako? Ili je možda još bolje pitanje, da li ste spremni da to promenite?
Živimo u vremenu kada je energija seksualnosti cenzurisana gotovo na svim poljima i u svim kontekstima. Kako muški – tako i ženski uzori adekvatne seksualnosti gotovo da ne postoje ili nisu prisutni u svetu mladih.

Koliko su mladi koji odrastaju i ulaze u doba seksualne zrelosti pripremljeni i spremni za
uživanje i prepuštanje seksualnosti Ili su usmereni na zloupotrebu i konzumaciju seksualnosti? Kako negovati svoju seksualnost ?
Želiš da saznaš ? Slobodno nas pozovi ​📞

📌 Koje su posledice ne življenja zdrave seksualnosti u ovom životu ovde i sada?
Alergija na polen, slab imunitet, malokrvnost, bolne menstruacije, ciste na jajnicima, endometrioza, rak grlića materice, rak dojke, rak prostate, autoimune bolesti, ankcioznost, strahovi, strah od prepuštanja partnerskom odnosu, strah od neuspeha, strah od užitka, strah od obilja, strah od prosperiteta kako ličnog tako i poslovnog…

🔥 Da li ste spremni za buđenje najsnažnije energije, energije seksualnosti?
Online MasterClass 2021, Modul 4: Buđenje seksualnosti u Ljubavi koja ima budućnost održava se od 26. do 30. aprila 2021. pod vodstvom jednog od najboljih u svetu Vlada Ilića.

🌺 U trenutku kada se priroda rađa i sve se budi i cveta, idealan je trenutak da poklonite sebi učešće na online programu i tako iz udobnosti i sigurnosti sopstvenog doma probudite najsnažniju pokretačku stvaralačku energiju SEKSUALNOSTI u Ljubavi koja ima budućnost.

💎 Program je intenzivan, interaktivan i edukativan. Radimo 5 dana, od ponedeljka do petka, od 18h do 20h, uživo preko aplikacije Zoom.

💻 Modul 4: Buđenje seksualnosti u Ljubavi koja ima budućnosti obrađujemo kroz pet celina:

  1. Nevinost
  2. Tamo dole
  3. Orgazam
  4. Krik
  5. U službi reke života

Ako osećaš poziv da se prijaviš, istovremeno se budi i nesigurnost da li je to za tebe, da li zaista može da pomogne, šta češ da dobiješ učešćem, koji su benefiti ili ti je jednostavno nezamisliv rad Vlade Ilića online putem, pozovi nas 38162604700 vrlo rado smo tu, da odgovorimo na sva tvoja pitanja i dileme.

Donesi odluku
Dozvoli sebi učešće na čarobnom putovanju buđenja najjače energije, seksualnosti, u Ljubavi koja ima budućnost.
Tvoji preci te podržavaju i raduju se sa tobom

 

Modul 5

ODRZIVI RAZVOJ BIZNISA U LJUBAVI KOJA IMA BUDUCNOST

Modul 6

ENERGIJA NOVCA I OBILJE U LJUBAVI KOJA IMA BUDUĆNOST

Modul 7

VOLETI SEBE LJUBAVLJU KOJA IMA BUDUĆNOST

Back To Top