skip to Main Content

ZIMSKI INTENZIV – Porodični raspored ∞ poredak ljubavi

Zimski intenzivni seminar Škola života Vlado Ilić

Škola života Vlado Ilić, porodični raspored ∞ poredak ljubavi, u saradnji sa hotelom Junior organizuje zimski intenziv na Kopaoniku od 25. januara do 02. februara 2020.

Jedinstveni doživaljaj za dušu i telo u ugodnom ambijentu hotela Junior, koncept je zimovanja kojim zaista možete obnoviti svoju staru snagu i probuditi novi životni elan.
Na intenzivu, kao što i samo ime govori na svojim temama radimo intenzivnije, svakoga dana. Izdvojeni iz svakodnevnice života, okruženi bitnim elementom,  elementom vode u drugom agregatnom stanju, snegom, povezivanje sa sobom i svojom dubokom suštinom je iskustvo koje nam je gotovo neophodno u stanju sveta u kome živimo.

Vrhunac zimskog intenziva, kroz koje prolazimo svi zajedno, a opet svako za sebe je šamanska vizija. Šamanska vizija nudi mogućnost nebrojeno uvida u sebe, svoju dušu, svoju okolinu, svoj put, ličnog cilja i zadatka u ovom životu ovde i sada, pod smernim vodstvom kompetentnog Vlada Ilića.

U neograničenom prirodnom prostoru, koji će kako se nadamo biti prekriven snegom, svaki korak na putu šamanske vizije je izazov. Izazov za koji je neophodna hrabrost, hrabrost za čarobne trenutke koji slede kada se usudimo da ostanemo sami sa sobom.

U cenu je uključeno:

  • smeštaj u dvokrevetnim sobama
  • ishrana na bazi polupansiona (doručak i večera, bogat švedski sto)
  • svakodnevni intenzivni seminar pod vodstvom Vlada Ilića
  • wifi 
  • korišćenje sale za treninge u terminima po dogovoru

Informacije i prijave:
Jelena Ilić

mail: beograd@orderoflove.com
tel: +381 62 604 700
fb: Poredak ljubavi Beograd

Radujemo se vašem prisustvu i zajedničkom rastu u ljubavi koja ima budućnost. Dobrodošli!

Zimski intenziv
Back To Top