skip to Main Content

Seminar u Zagrebu

Međunarodni trodnevni seminar u Zagrebu, Hrvatska

Poredak ljubavi ∞ obiteljske konstelacije

Međunarodni trodnevni seminar u Zagrebu, Hrvatska, vodi prof. Vlado Ilić, sistemski terapeut, međunarodni senior edukator i supervizor porodičnog rasporeda po Bertu Helingeru, od 2012. godine.

Do sada u svom bogatom iskustvu broji preko 30000 vođenih konstelacijskih radova. Njegov rad jedinstven je u svetu, a posebno prepoznatvljiv po paralelnim radovima.
Tradicionalno seminar počinje petkom, svečanim uvodnim predavanjem na kome kroz teorijski deo i praktične vežbe Ilić upoznaje sve prisutne sa osnovama metode i načinom rada, adekvatno pripremajući za konstelacijski rad i procese koji slede u subotu i nedelju.. Kako bi lični i profesionalni rast i razvoj obitavao harmonijom i obiljem, neophodne su adekvatne osnove u ljubavi koja ima budućnost, upravo je to krovna tema svih predavanja prof. Ilića, ljubav koja ima budućnost.

Sledeći seminar u Zagrebu je:

Uvodno predavanje je petkom u 18h sati, ulaz je slobodan.

Radionice: subota i nedelja od 11h do 19h sati.

Mesto održavanja:
Adresa na upit

Informacije i prijave:

Mario Horvatić

e-mail: zagreb@orderoflove.com
tel: 00385 91 720 2878
fb: Konstelacije VLADO ILIĆ HR
ig: konstelacije.vladoilic

Prijave za seminar i pravo na popust (uz plaćenu akontaciju) možete ostvariti do navedenih rokova (info putem maila ili telefonom).
Za decu do 18. godina u pratnji jednog od roditelja/staratelja seminar je besplatan. Više o intenzivnom programu edukacije u Školi života Vlado Ilić.

Radujemo se vašem prisustvu i zajedničkom rastu u ljubavi koja ima budućnost. Dobrodošli

Back To Top