ZAGREB, Hrvatska

Porodični raspored – poredak ljubavi:  seminar i radionica

Sledeći seminar u Zagrebu je: 17–19. maj 2019.
Uvodno predavanje je petkom u 19 sati, ulaz je slobodan.
Radionice: subota i nedelja od 11 do 19 sati.

Mesto održavanja:
Hotel "Dubrovnik" ,Ljudevita Gaja 1, Zagreb
 
Informacije i prijave:
Mario Horvatic
tel: +385 (0) 91 72 02 8 78

e-mail: zagreb@orderoflove.com
 
Prijave za seminar i pravo na popust (uz plaćenu akontaciju) možete ostvariti  do navedenih rokova (info u mailu ili telefonom).

 
Seminar i radionice vodi Vlado Ilić, sistemski terapeut, senior edukator i supervizor porodičnog rasporeda po Bertu Helingeru, Institut za komunikaciju i edukaciju.

Udruga za sistemsku terapiju i sistemska rješenja Hrvatske „Obiteljski raspored” organizuje seminar, kao i u posebnom terminu edukaciju za sistemske terapeute i konsultante.Seminari u 2019. godini:
  • 17–19. maj

     

 
Seminari u 2018. godini:
  • 16–18. februar
  • 20–22. april
  • 01–03. jun
  • 14–16. septembar
  • 26–28. oktobar
  • 07-09. decembar


    
      
      

zagreb@orderoflove.com

Pismo

Draga Silvija,

Ovom prilikom želim da zahvalim svima vama sa poretka ljubavi od kojih sam mnogo naučila, tebi lično, koja si mi uputila prve reči podrške i zainteresovanosti za ovu temu, Vladi uz pomoć čijeg znanja je univerzum pokrenuo energije u meni koje su zbilja napravile čudo. Shvatila sam koliko sam bila spremna na takav korak tek kada sam spoznala muku otvaranja sopstvene duše prema onim neuhvatljivim dubinama sopstvenog bića. Za sve to bilo je potrebno vreme i znanje, uz strpljenje koje nam ponekad mnogo nedostaje i više znači od svih pomoći sa strane. Nisam verovala u čuda, ili sam ih sebi drugačije predstavljala, ali Čitaj dalje...