skip to Main Content

Škola Života Vlado Ilić
Porodični raspored ∞ Poredak ljubavi

Mi nismo samonikli, svako od nas ima jednog oca i jednu majku. Od njih, i svih naših predaka, znanih i neznanih, nasledili smo mnogo više od vidiljivih karakternih i fizičkih osobina. Sve njihove emotivne zapise, i one lepe kao i one manje lepe, traumatične, nosimo u našoj DNK strukturi. Ti zapisi uveliko određuju naš životni put, doprinose samokreiranju sopstvene sudbine, a često izlaze na površinu kroz blokade u partnerskim odnosima, u odnosima sa roditeljima, braćom, sestrama, decom, na poslu, u karijeri, novcu ili ih prepoznajemo u osećajima krivice, nedostatka, osećajima kao da nešto fali, straha…

Suočeni sa životnim krizama, ne uspevamo da dopremo do korena problema pa smo prinuđeni da ih često i bolno ponavljamo. Srž naših problema može da se krije u teškom iskustvu i nerazrešenim osećanjima kroz koje smo prošli tokom svog detinjstva, u mladosti i tokom života ili je čak bol do nas stigao usled traume koji su doživeli naši roditelji, babe i dede, ili dalji preci.
Porodični raspored ∞ Poredak ljubavi je tu za nas, da nam ukaže na jednostavnost osnova umeća življenja života u blagostanju i podseti nas na bitnost poštovanja osnovnih kosmičkih zakona koji u svakom trenutku važe za svakoga od nas, poštovanje istih bitno doprinosi življenju života u ljubavi koja ima budućnost, prema sebi i svetu oko sebe.

PROGRAM - Škola Života Vlado Ilić

– Predavanja
– Međunarodni vikend seminari
– Edukacija, supervizija
– Intenzivni seminari
– Sručni seminari i predavanja za medicinske radnike
– Stručni seminari i predavanja za prosvetne radnike, sociologe, pedagoge i vaspitače
– Društveni i kompanijski konsalting

KRSTARENJE JADRANOM
29.07-06.08.2022.

KOPAONIK
od 25. januara do 02. februara 2020.

NOVO

„Ja jesam čovek bez maske“, kaže Vlado Ilić. „Osnova moga rada i života je da se dopre do suštine bića, a to je nemoguće skrivanjem i laganjem sebe samog i drugih. Nikada nije bilo lako biti lice bez maske, a to nam je sada potrebnije više nego ikada pre.“

Lice bez maske

Na seminarima imate mogućnost da naučite:

– Kako da usvojite nov način razumevanja onog što vam se događa u životu, čime dobijate nov uvid, a sa njim i snagu da promenite ono što vas ometa u daljem napredovanju.

– Kako da na kreativan način probudite svog unutarnjeg iscelitelja koji boravi u svakom od nas, ali je često uspavan i uplašen, a na seminarima ga možemo zajedno probuditi i dopustiti mu da bude u vašoj službi.

– Kako da se oslobodite negativnih posledica transgeneracijske traume na bezbedan i siguran način uz stručnu podršku.

– Kako da pronađete put sopstvenog bića kroz sakrivenu strukturu porodičnih sistema.

– Kako da ostanete u pozitivnoj energiji i dugo, dugo nakon seminara probuđenoj staroj snazi i novom životnom elanu dozvolite da u vama nastave da žive.

Škola života Vlado Ilic - Zagrljaj

Aktuelnosti

MEĐUNARODNA KONFERENCIJA MOSKVA 29-31.01.2021.

MEĐUNARODNA KONFERENCIJA MOSKVA 29-31.01.2021. PORODIČNI RASPORED NAKON 20 GODINA Konferencija je posvećena 20. godišnjici objavljivanja…

Pročitaj više

Umesto čestitke za Uskrs, Pasha, Ramadan, …

Umesto čestitke za Uskrs, Pasha, Ramadan, … Sedite kod kuće i budite poslušni građani, slušajte…

Pročitaj više

Novogidišnja čestitka 2020

Novogidišnja čestitka 2020 Dragi moji prijatelji, U ovo praznično vreme uvek se suočavamo s rađanjem…

Pročitaj više
Back To Top