skip to Main Content

Međunarodni vikend seminari i radionice

Međunarodni vikend seminari koje vodi Vlado Ilić pružaju nam jedinstvenu mogućnost da dođemo do uzroka simptoma koji nas opterećuje ili jednostavno da “napunimo baterije” pozitivnom inspirativnom energijom održavajući higijenu duše.

Svi učesnici imaju priliku da postave konstelaciju na željenu temu i tako dođu do mesta nastanka blokade koja je vrlo često transgeneracijska. Od naših predaka nasledili smo mnogo više nego što na prvi pogled možemo da shvatimo. U našoj DNK strukturi nosimo sve emotivne zapise naših predaka, sve lepe i one manje lepe. Sva iskustva koja su bili dovoljno intenzivna ili su dugo trajala ostavila su svoj pečat u dnk strukturi. Sa lepim iskustvima osećamo se obogaćeno, inspirativno, poletno, ali sa onim manje lepima ili traumatičnim, šta sa njima?

Sve traume ili traumatična iskustva prenosila su se sa generacije na generaciju bez obzira na to da li se o njima govorilo ili ne. Danas, u ovom životu ovde i sada, traumatična iskustva naših predaka se u našem životu pojavljuju kao različite blokade, nelagode, teškoće, nezadovoljstva, bolesti,…

Postavljajući temu, tj. simptom koji nas žulja, na seminaru dolazimo do njenog uzroka. Kada uzok nastanka blokade ugleda svetlost dana, energija opet slobodno može da poteče  transformišući ono što nas je kočilo u potencijalni  izvor snage u ovom životu ovde i sada.

Seminari Srbija Beograd
Seminari Hrvatska Zagreb
Back To Top