skip to Main Content

Roditelji i Dete u Nama

14. do 18. marta 2022. od 18h do 20h

Na kvalitet našeg života utiču sva naša iskustva, kako ona kojih se sećamo tako i ona kojih se ne sećamo. Sva iskustva naših predaka utisnuta su u našu DNK strukturu i determinišu matrice našeg ponašanja i time naš život.

Duša pamti sva iskustva, i ona kojih se ne sećamo, koje smo možda poneli iz prenatalnog doba, dok smo boravili u stomaku majke, za vreme rađanja, kada smo bili beba ili sasvim malo dete… Sećanja na traumatične događaje koja su zaboravljena ili duboko potisnuta.

Ožiljci na duši ostaju i prenose se s generacije na generaciju, sve dok se ne pojavi neko dovoljno hrabar i odlučan da ih isceli.

Naši stari su znali za takve prenose, te su često govori „Pazi šta radiš i ostavljaš deci u amanet!“

Tragajući za uzrokom simptoma koji nas u ovom životu ovde i sada žulja, često ga nalazimo u transgeneracijskoj dinamici. Umesto da se bavimo posledicom, uz vodstvo Vlade Ilića možemo doći na mesto uzroka i transformisati blokadu tamo gde je nastala. Transformišući jedan uzrok često transformišemo više različitih simptoma koji nas žuljaju u ovom životu ovde i sada.

Interaktivne Online Konstelacije pod Temom Roditelji i dete u nama su program koji pruža mogućnost trasformacije više različitih dinamika koje nas blokiraju i stoje na putu napretka u ovom životu ovde i sada. Tako na primer loš odnos naše bake sa njenom mamom može da utiče ne samo na naš odnos sa našom mamom, već i na naše partnerske odnose, probleme s novcem ili bolesti.

Od 14. do 18. Marta 2022. kroz pet celina, pet interaktivnih online susreta, radimo na temama:

  1. DAN: Ja i dete u meni
  2. DAN: Tata u meni
  3. DAN: Mama u meni
  4. DAN: Transformacija
  5. DAN: Ovde i sada

Oseti poštovanje i zahvalnost prema svima onima koji su tu stajali pre tebe i svojim postojanjem doprineli da TI postojiš u ovom trenutku Ovde i Sada. Oslobodi se tereta koji si možda nesvesno preuzeo i vrati ga tamo gde pripada, dalekoj prošlosti predaka… Otvori se za Ljubav prema Sebi.

Vidimo se u ponedeljak 14.03.2022. u 18h UŽIVO na Zoom-u.

Dobrodošli svi

Prijavite se

Back To Top