skip to Main Content

Međunarodna Konferencija Porodičnih Konstelacija

ONLINE  07.05.2022. – 13.05.2022.

Konferencija je posvećena deljenju znanja, iskustva i eksperimentalnih radova u oblasti Porodičnih Konstelacija.

Cilj konferencije je da okupi stručnjake u oblasti Sistemskih, Porodičnih Konstelacija širom sveta kako bi zaJedno svojim činjenjem doprineli evolucionarnom pokretu zajedničkog delanja u susret novom dobu Integrata i globalne zaJednice.

U izazovnom vremenu u kome se nalazimo, da prisustvuju konferenciji pozivaju se svi oni koji žele da svojim činjenjem, svojim ličnim i profesionalnim razvojem doprinesu kreiranju novog. Pozivaju se terapeuti, treneri, radnici u oblasti mentalnog zdravlja, edukatori, konsultanti i svi oni koji žive i rade sa ciljem primenjivanja neprocenjivih veština.

Koncept konferencije osmišljen je tako da sadrži besplatno uvodno predavanje koje će se održati u subotu 23. aprila 2022. ONLINE kao i predavanja i radionice koje će voditi stručnjaci iz oblasti Porodičnih Konstelacija. O programu i stručnjacima koji će voditi radionice više na ovom linku.

Gostovanje Učitelja Vlada Ilića

Rame uz rame sa nekim od najuticajnijih učitelja Porodičnih Konstelacija Dr. Gunthard Webera, Dr. Albrecht  Mahr, Prof. Matthias Varga von Kibed i Insa Sparrer, Prof. Dr. Franz Ruppert, Jan Jacob Stam,… Vlado Ilić pozvan je da na globalnom skupu stručnjaka iz oblasti Porodičnih Konstelacija predstavlja Srbiju i održi više od jednog predavanja. Takođe, počastvovano mesto učesnika i predavača na Međunarodnoj Konferenciji Porodičnih Konstelacija Vlado Ilić otvara uvodnim predavanjem na temu Ljubav koja ima budućnost. Raspored predavanja Učitelja Vlada Ilića na konferenciji:

23. april 2022. BESPLATNO uvodno predavanje

Tema: Ljubav koja ima budućnost
Trajanje: 1 sat
Jezik: Srpski. Prevod na Engleski.

09. maj 2022. RADIONICA

Tema: Mir u Svetu počinje Mirom u Tebi
Trajanje: 3 sata (od 20h do 23h, Centralno Evropsko vreme)
Jezik: Srpski. Prevod na Engleski.

10. maj 2022. RADIONICA

Tema: Novac i Obilje Ljubavi koja ima budućnost
Trajanje: 3 sata (od 20h do 23h, Centralno Evropsko vreme)
Jezik: Srpski. Prevod na Engleski.

Registracija i učešće na konferenciji

Registracija i kupovina ulaznica obavlja se putem domaćinskog sajta Međunarodne Konferencije Porodičnih Konstelacija na sledećem linku

Zbog Vladovog statusa počasnog učesnika i predavača na Međunarodnoj Konferenciji Porodičnih Konstelacija učesnicima Vladovih seminara pruža se specijalna mogućnost da Međunarodnoj Konferenciji Porodičnih Konstelacija ONLINE učestvuju po pogodnijim uslovima. Kupovina trodnevne ulaznice za učesnike Vladovih seminara, automatski će se unaprediti u sedmodnevnu ulaznicu. Kako biste ostvarili ove pogodnosti neophodno je da prilikom kupovine naznačite LJUBAV SME BITI kako biste se identifikovali i potvrdili da ste aktivni učesnik Vladovih seminara i ostalih programa Škole Života Vlado Ilić.

Vladova personalna beleška

„Nakon dvadesetogodišnjeg iskustva u radu s ljudima kao pedagog, profesor, trener karatista i menadžer, otkrio sam snagu dejstva poretka ljubavi. To je rad koji me ispunjava i istovremeno predstavlja izazov, neuporediv s bilo kojim dosad, da s velikom budnošću, iz dubine duše, uz najveće poštovanje, skromnost, zahvalnost i ljubav sledim veličanstvenu snagu Duha.

Transformacija je moguća samo onda kada je sebi dozvolimo.

Tu sam za vas ali ne mogu umesto vas.“ VLADO ILIĆ

Back To Top