skip to Main Content

MEĐUNARODNA KONFERENCIJA MOSKVA 29-31.01.2021.

PORODIČNI RASPORED NAKON 20 GODINA

Konferencija je posvećena 20. godišnjici objavljivanja knjige Berta Helingera “Dve strane sreće”, koju je priredio dr med. Gunthard Veber, a koji je tim povodom prvi put došao u Rusiju i počeo edukovanje sistemskih terapeuta porodičnog rasporeda na ruskom govornom području, kao i 15. godišnjici službenog priznanja “Sistemsko – fenomenološke psihoterapije i sistemskih konstelacija”, kao metode psihoterapije i savetovanja u Rusiji.

Na konferenciji ćemo pratiti neobičan i fascinantan evolutivni put konstelacija i zaroniti u njihovu dubinu kroz govor naših mastera.

Konferencija se održava uživo i online.

Prijave i informacije: https://iksr.ru/events/intensivy/

VLADO ILIĆ
Subota 30.01.2021. 14 – 15:30h (srednjoevropska časovna zona)

Trauma i ljubav koja ima budućnost

„S puno poštovanja, saosećanja, smernosti i ljubavi gledam na stradanje ljudi u ovom tihom globalnom ratu, koji besni u domovima gotovo čitavog čovečanstva, u srcima preplavljenim strahom. Strahom, koji se tokom poslednjih deset meseci dobro isplaniranog medijskog ispiranja mozga tako lagano prikradao, da mnogi nisu ni svesni dubine njegovog delovanja.

Dok osećam kako me zbog svega toga prožima ledena jeza, istovremeno me obuzima zahvalnost za Život u miru. Situacija u kojoj se trenutno nalazi Svet jasnije no ikada nam ukazuje na važnost zajedništva u porodici i u krugu prijatelja. Važnost ljubavi, Ljubavi koja ima budućnost. Aktuelna situacija nakon 20 godina iskustva stavlja rad u polju poretka ljubav pred sasvim nove zadatke i izazove. Suočavamo se ne samo sa traumatizovanim pojedincima, već čitavim društvima.

Poredak ljubavi nam omogućava da dobijemo uvid u naše traume i da naučimo da se prema njima adekvatno ophodimo, omogućava da na svetlost dana izađe ono prikriveno, koje se pokazuje bez manipulacije i svesnog znanja.”

U centru zbivanja ovog poslepodneva je ljubav i snaga ljubavi. Kada ljubav ponovo dobije svoje adekvatno mesto u našem životu, život se oseća lako – kao odmor, odmor za dušu.

U ovom interaktivnom predavanju i workshopu će vam Vlado Ilić pokazati kako da ponovo nađete pristup svom iskonskom životnom potencijalu i kako se zaglevljene blokade lagano i održivo transformišu.

Dozvolite vašoj duši pauzu – i napravite sebi preduslove i mesto za LJUBAV.

Back To Top