skip to Main Content

Meditacijom do uspeha

Ako želite da budete uspešni, vitalniji, zdraviji, prisutniji, skoncentrisaniji, da lako zaspite i imate miran san, spremate se za takmičenje ili ispit,… priuštite sebi svakoga dana najmanje sat vremena meditacije. Svakodnevno meditiranje doprinosi poboljšanju kvaliteta života u svim segmentima. Promene se osećaju već nakon nekoliko nedelja redovnog praktikovanja.

„Preporučujem vam da meditirate svakoga dana najmanje sat vremena. Eventualno možete meditirati pola sata ujutro i pola sata uveče, i tako sebi svakoga dana priuštiti najmanje jedan sat povezanosti sa sobom i božanskim u sebi, u alfa stanju, u prostoru bez prostora, u vremenu bez vremena. Meditiranjem kolateralno trenirate svoju desnu, žensku hemisferu mozga, u kojoj se između ostalog nalaze centi vaše inspiracije, intuicije, osećaja, spontanosti, umetnosti, plesa, muzike…

Da bi vam bilo jednostavnije, za vas sam kreirao jedinstven program vođenih meditacija, koje možete koristiti i kao pripremu za rad na sebi, na primer kao pripremu za učećše na seminaru poretka ljubavi i za vreme seminara ali i nakon seminara, kao obradu na seminaru pokrenutih procesa. Muzika koja ih prati komponovana je za njih, duboko je spiritualna i doprinosi procesima spajanja leve i desne hemisfere mozga.

Preporučujem vam da istu meditaciju slušate u ciklusu od 40 dana. Nakon toga možete slušati i samo muziku, koja vam uz već ponuđene slike vođenih meditacija pruža mogućnost formiranja vaših novih slika na putu isceljenja.

Da bi osetili čarobne efekte meditacije potrebno je meditirati svakodnevno. Položaj tela u toku meditiranja nije bitan, bitno je da pri meditiranju budete izložen što je moguće manjem broju stresnih faktora, te da se osećate ugodno i prijatno u položaju koji ste zauzeli. Preporučujem vam da u prostoru za meditacijiu nema tehničkih uredjaja (TV prijemnici, mobilni uredjaji…).“ (Vlado Ilić)

Muzičke podloge vođenih meditacija, komponovali su s puno ljubavi u trenucima posebne duhovne povezanosti s Božanskom sveobuhvatnom snagom, inspirisani poretkom ljubavi i Vladovim načinom rada, Branko Isaković i Bora Dugić.

Vođene meditacije i muzičke podloge istih možete slušati u svakom trenutku, osim kada vozite. Muzičke podloge se posebno preporučuju ukoliko radite sa klijentima, u čekaonicama, operacionim salama, salonima za masažu i negu tela, u toku treninga, u radu sa decom, spremate se za porođaj ili imate bebu,…
Poručite svoju meditaciju već danas ili poklonite dragoj osobi.
Više informacija: beograd@orderoflove.com ili tel: +38162604700
Meditacije stižu na vaš mail i možete odabrati na kom jeziku želite: srpski, engleski ili nemački.
Topli zagrljaj

Back To Top