skip to Main Content

Los Anđeles, SAD

Porodični raspored ∞ poredak ljubavi

Međunarodni trodnevni seminar i edukativni program na kontinentu Amerike, u Los Anđelesu, vodi prof. Vlado Ilić, sistemski terapeut, međunarodni senior edukator i supervizor porodičnog rasporeda po Bertu Helingeru, kontinuirano od 2012. godine.
Do sada u svom bogatom iskustvu broji preko 30000 vođenih konstelacijskih radova. Njegov rad jedinstven je u svetu, a posebno prepoznatvljiv po  paralelnim radovima. 
Tradicionalno seminar počinje petkom, svečanim uvodnim predavanjem na kome kroz teorijski deo i praktične vežbe Ilić upoznaje sve prisutne sa osnovama metode i načinom rada, adekvatno pripremajući za konstelacijski rad i procese koji slede u subotu i nedelju. Kako bi lični i profesionalni rast i razvoj obitavao harmonijom i obiljem, neophodne su adekvatne osnove u ljubavi koja ima budućnost. Upravo je to krovna tema svih predavanja prof. Ilića,  ljubav koja ima budućnost. 

Uvodno predavanje:  petak od 19:30 sati. 
Radionice: petak, subota i nedelja od 10h do 19h sati.  
Mesto održavanja:The Gateway Portal10401 Venice Blvd, Suite 202Los Angeles, CA 90034

Informacije i prijave:
Ivan Polić
Telefon: 714 598 6884  
E-mail:  losangeles@orderoflove.com
fb: Order of Love with Vlado Ilic – Los Angeles
Prijave za seminar u Los Anđelesu i pravo na popust (uz plaćenu akontaciju) možete ostvariti do navedenih rokova (info putem maila ili telefonom).
Za decu do 18. godina u pratnji jednog od roditelja/staratelja seminar je besplatan. 

Više o intenzivnom programu edukacije u  Školi života Vlado Ilić.

Back To Top