skip to Main Content

Lična iskustva - Škola života

Marija je sa nama podelila svoje lično iskustvo u Školi života Vlado Ilić. Tekst možete pročitati u nastavku. Uživajte. Marija hvala.

Lična iskustva poredak ljubavi
Lična iskustva poredak ljubavi

“Moj prvi susret sa načinom rada na seminaru izazvalo je u meni nevericu i gotovo šok. Kao da sam upala u grupu ljudi koji pričaju nepoznatim jezikom. Napustila sam radionicu ali me stalno mučilo pitanje da li sam dala šansu ne samo ovoj metodi, nego i samom sebi da nešto promenim u životu. Mesecima sam čitala o poretku ljubavi, slušala iskustva drugih polaznika i najzad, kad sam osetila da sam spremna, vratila sam se i postavila svoju temu. Kad je u moj rad terapeut uveo i predstavnike za moje roditelje kojima je trebalo da kažem da ih volim, da sam sve činila iz ljubavi prema njima i da je vreme da živim svoj život, ja sam briznula u plač. A znate ja u životu nikada nisam pustila suzu. Nije prošlo mnogo vremena dok nisam osetila da napokon živim sopstveni a ne pozajmljeni život.”

Za sve Marije koje tamo negde nešto čekaju… U kojima čuči stara snaga i novi životni elan, iščekujući da bude viđena i probuđena u svom punom sjaju i potencijalu.

 

ISKUSTVO UČESNICE LETNJEG INTENZIVA NA BRODU

Dragi Vlado i Jelena,
Moram da podelim sa vama jedno neverovatno iskustvo! Brod ljubavi ove godina je bio velika prekretnica za mene. Napokon imam jasan put pred sobom. Napokon znam šta treba da uradim, kako bih napredovala, išla dalje! Jasno sam videla teme sa kojima sam  sada spremna da se suočim!
Jedna od tema jeste “odnos sa mamom”, koju sam neverovatno dugo izbegavala, nisam bila spremna da se suočim sa njom. Ali posle broda sam znala šta je sledeća tema, osećala sam se snažno i spremno. Da bi se jednog dana, desilo nešto neverovatno.
Običan dan, kao i svaki drugi. Vraćam se iz radnje, spuštam kese na sto i osećam nalet emocija, ponajviše zahvalnosti i poštovanja! Okrećem se mami i iz mene teče sve što osećam i klanjam joj se.
Podelile smo obe kako se osećamo, izgrlile se u suzama, nikada nisam imala osećaj tolike topline i ljubavi od nje kao u tom trenutku! Napokon sam se osećala vidjeno i voljeno od strane moje mame!
Napokon imam osećaj da sam spremna da uzmem svoje, u ljubavi i poštovanju. Reka je potekla…Ali to nije sve! Kao da se sve promenilo! Svi odnosi u porodici su postali drugačiji, čak i odnos mojih roditelja medjusobno, što je još neverovatnije. Ne da sam integrisala temu “odnos sa mamom” već imam osećaj da sam i integrisala i pomirila oba roditelja u sebi!! Kakav neverovatan osećaj. Kakvo iskustvo!
A novac tek kako sa lakoćom teče ka meni, sa različitih izvora….
Predivno! Zaista sam zahvalna na svemu što se desilo!
Neverovatan osećaj, stajati podržan u svojoj snazi. Tako se osećam.
Imala sam potrebu da podelim ovo sa vama.
Hvala Vlado za sve. Hvala Jelena.
Back To Top