skip to Main Content

Lična iskustva - Škola života

Marija je sa nama podelila svoje lično iskustvo u Školi života Vlado Ilić. Tekst možete pročitati u nastavku. Uživajte. Marija hvala.

Lična iskustva poredak ljubavi

Lična iskustva poredak ljubavi

“Moj prvi susret sa načinom rada na seminaru izazvalo je u meni nevericu i gotovo šok. Kao da sam upala u grupu ljudi koji pričaju nepoznatim jezikom. Napustila sam radionicu ali me stalno mučilo pitanje da li sam dala šansu ne samo ovoj metodi, nego i samom sebi da nešto promenim u životu. Mesecima sam čitala o poretku ljubavi, slušala iskustva drugih polaznika i najzad, kad sam osetila da sam spremna, vratila sam se i postavila svoju temu. Kad je u moj rad terapeut uveo i predstavnike za moje roditelje kojima je trebalo da kažem da ih volim, da sam sve činila iz ljubavi prema njima i da je vreme da živim svoj život, ja sam briznula u plač. A znate ja u životu nikada nisam pustila suzu. Nije prošlo mnogo vremena dok nisam osetila da napokon živim sopstveni a ne pozajmljeni život.”

Za sve Marije koje tamo negde nešto čekaju… U kojima čuči stara snaga i novi životni elan, iščekujući da bude viđena i probuđena u svom punom sjaju i potencijalu.

Uskoro nastavak…

Back To Top