skip to Main Content

Letnji Intenzivni Konstelacijski Wellness na Brodu Ljubavi 2022.

Letnji intenzivni konstelacijski wellness na brodu Ljubavi je jedinstveno krstarenje na svetu. Konstelacijski rad na brodu je najvećeg energetskog intenziteta, zbog čega je omiljen kod učesnika iz celog sveta.

Na luksuznoj jahti, čiji su gosti jedino učesnici programa i članovi posade, radimo svakodnevno na otvorenom prostoru, okruženi prirodnim lepotama Hrvatskih ostva Brača, Hvara, Korčule, Visa, Mljeta, Lastova,… Zamislite povezivanje sa sobom i rad na ličnim temama u ovakvom okruženju.

Svakodnevni boravak na jahti koncipiran je tako da vreme koristimo za relaksaciju: kupanje, sunčanje, druženje, dok u pauzama tokom dana (najčešće kada se brod kreće i traži neku sledeću uvalu za još lepši užitak) radimo na temama koje nas „najviše žuljaju“ pod vodstvom najuticajnijeg konstelatora sveta Vlade Ilica.

Svi koji su bili znaju zašto je ovo putovanje transformacije čarobno i rado sebi svake godine poklanjaju iskustvo koje se teško može pretočiti u reči… a među onima koji još nisu bili često ima najhrabrijih, pa tako svake godine imamo nove učesnike koji dozvole sebi Oazu Ljubavi i svedoče činjenici da 8 dana na Brodu Ljubavi znači punu godinu visokih vibracija, ispunjenja, radosti, punih baterija, ljubavi.

Brod Ljubavi plovi Jadranom: 29.07 - 06.08.2022.

Polazak iz Splita, iskrcaj u Splitu. 

Cena je:

✅ U kabini na donjoj palubi je 2.890€.
✅ U kabini na gornjoj palubi je 3.250€.

U cenu je uključeno:

+ jedno noćenje u hotelu(prva noć) i polupansion
+ transport od hotela do broda
+ smeštaj u dvokrevetnim kabinama na brodu
+ hrana na bazi punog pansiona
+ voda, kafa, grickalice na brodu, wifi
+ sve takse
+ Poredak Ljubavi pod vodjstvom Vlada Ilića

Broj mesta je ograničen zbog ograničenog broja kabina na brodu i zato vam preporučujemo da se što pre prijavite i rezervišete svoju kartu za Ljubav.

Dozvolite sebi radost i hrabrost za Novo.

“Biti živ privilegija je hrabrih.” Vlado Ilić

Dobrodošli svi.

Za više informacija budite slobodni da pozovete:

Jelena Ilić
Spec. održivog spiritualnog razvoja 
tel. +381 (0)62 604 700
Udruženje Porodični raspored Srbije
Poredak Ljubavi Beograd
YouTube: Porodični raspored – Poredak ljubavi

Back To Top