skip to Main Content

Jesenji intenziv 2020 u Srbiji

Inspirisani jakim energetskim doživljajem koji su imali učesnici letnjeg intenziva na brodu Ljubavi, dobili smo upit da ove godine organizujemo prvi jesenji intenziv vod vodstvom Vlade Ilića.

Vreme u kome se nalazimo vreme je promene. To osećamo, svako na svoj način, svi zajedno a opet svako za sebe. Mehanizmi preživljavanja u nama davno su pokrenuti, strah i panika već dugo su svakodnevnica svih nas na globalnom nivou. Možemo ne slušati vesti i ne podlezati medijskim trikovima zastrašivanja, ali vibracija kolektivnog nesvesnog utiče na sve nas, hteli mi to ili ne.

Potreba za intenzivom prepoznata od strane učesnika jasan je signal iz Polja Univerzalnog Znanja. Česta pitanja poznavaoca Vladinog rada i učesnika programa u Školi života su:

Kako da se ponašamo u ovom vremenu? Kako da se zaštitimo? Šta da radimo?

Neki priznaju da ih strah parališe i prepoznaju da tako slabe svoj imuni sistem a to nije ono šta žele.

Na intenzivima kroz konstelacijski rad, radeći na ličnim i profesionalnim temama, podižemo nivo svesti, jačamo imunitet, oslobađamo se lanaca lojalnosti, transformišemo strahove i blokade u izvore snage i mnogo više od toga…

Donesite odluku da želite transformaciju u polju poretka ljubavi pod vodstvom Vlade Ilića, prijavite se za učešće na jesenji intenziv najkasnije do 19.09.2020. i čarobno putovanje može da počne.

Grlimo se od 3. do 10.oktobra 2020.

Dobrodošli svi.

Prijave i informacije:
mail: beograd@orderoflove.com
tel: +38162604700

Back To Top