skip to Main Content

Intenzivni programi Škole života

Intenzivni programi Škole života u trajanju od 8 dana koje vodi Vlado Ilić postoje više od 12 godina. U želji da klijentima pruži nesvakidašnje iskustvo rada na duši, odlučujući se za učešće na intenzivinim programima, učesnici se odvajaju od poznate svakodnevnice, u okruženju koje bitno podržava energetske procese koje prolaze svi zajedno kao grupa, i svako za sebe sa sobom.
Tokom bogatog rada koji u kontekstu intenziva traje duže od decenije, različite destinacije i saradnici su podržavali organizaciju i održavanje intenziva, kako zimskih tako i letnjih.

Na intenzivu, kao što i samo ime govori na svojim temama radimo intenzivnije, svakoga dana. Izdvojeni iz svakodnevnice života, okruženi bitnim elementom, elementom vode u drugom agregatnom stanju, snegom, povezivanje sa sobom i svojom dubokom suštinom je iskustvo koje nam je gotovo neophodno u stanju sveta u kome živimo.

Vrhunac zimskog intenziva, kroz koje prolazimo svi zajedno, a opet svako za sebe je šamanska vizija. Šamanska vizija nudi mogućnost nebrojeno uvida u sebe, svoju dušu, svoju okolinu, svoj put, ličnog cilja i zadatka u ovom životu ovde i sada, pod vodstvom kompetentnog Vlada Ilića.

Mogućnost plovidbe dubinama duše dok krstarimo Jadranom neopisivo je iskustvo. Činjenica da smo u utrobi broda okruženi morskom vodom, kao nekada plodovom vodom u majčinoj utrobi, daje posebnu notu i dubinu energetskom radu. Izdvojeni iz užurbane svakodnevice, u čarobnom ambijentu netaknute prirode skrivenih uvala, rad na duši dobija jedan novi kvalitet i intenzitet. Letnji intenziv je tu za nas, kako Vlado kaže kao kruna energetskog rada, kada imamo mogućnost brže, intenzivnije i dublje raditi na svojim ličnim temama i dozvoliti sebi da ušuškani na jahti u idealnoj kombinaciji odmora i rada na sebi gotovo neosetno prolazimo kroz procese suočavanja sa uzrocima simptoma koji nas na bilo kom polju i konstekstu opterećuju, svi zajedno, a opet svako za sebe..

Jedini program u Školi života Vlado Ilić koji ima ograničen broj učesnika, jeste letnji intenziv na brodu „Ljubavi“. Konstelacijski rad za vreme krstarenja Jadranom jedinstven je koncept u svetu. To je jedan od razloga zašto prijave za letnji intenziv kreću već od januara meseca.
Prijave za krstarenje dolaze sa različitih krajeva ove naše jedinstvene planete Zemlje, što takođe doprinosi širokoj lepezi zajedničkih iskustava svih učesnika.

Back To Top